Blodig aften på Matfestival

Hva kan lårtunga brukes til? Og hvordan lage egne middagspølser? På dette kurset vil du lære mer om utnyttelsen av kjøttet og -hvordan en kan lage egne middagspølser. Kursleder John Olav Lerbakk er både kjøttskjærer og pølsemaker ved Smedstuen gård og har hentet hjem flere NM-medaljer for sine pølser.

Matfestivalen Brød og Cirkus på Årnes er mer enn Torgsalg og Cirkus. Her vil det også være mange kurs for deg som vil lære mer om matlaging. Meld deg på Blodig aften lørdag 21. september kl 15.00 med  kursleder John Olav Lerbakk. 

 

Kursleder John Olav Lerbakk har lang erfaring fra kjøttbransjen og Smedstuen Gård, og er både kjøttskjærer og pølsemaker.  På kurset vil han skjære ned et slakt  og lære kursdeltakerne hvordan de best kan utnytte de ulike delene av dyret. Som deltaker vil du også være emd på å lage middagspølser etter hans egne prisbelønte resepter.

Påmelding gjør du gjennom Nes Kulturhus sitt billettsystem