Arne Hjeltnes, Heine Totland og Andreas Viestad kommer. Kommer du?

Bli med til Nes kulturhus den 4. juni. I løpet av dagen og kvelden setter vi fokus på grønn verdiskaping, næringsutvikling, matproduksjon og matopplevelser. Det hele ledes av Arne Hjeltnes. Matskribent, programleder og kokebokforfatter Andreas Viestad vil også være hjertelig tilstede.

Er du opptatt av hvordan

  • vi kan gi gode mat- og kulturopplevelser i Nes både for egne innbyggere og den bynære befolkningen?
  • knytte sammen matproduksjon og kulturlandskapet i grendene og bygdesenteret Årnes for felles næringsutvikling og gode opplevelser?

Er du matprodusent, glad i mat, lager mat, handler mat, selger mat?

Da bør du sette av hele dagen og kvelden den 4. juni og bli med på næringsseminar og andre aktiviteter i Nes kulturhus.

 Program og nærmere opplysninger om påmelding her.

Arne Hjeltnes er dagens konferansier, Andreas Viestad inspirere oss til "Det lokale kjøkken"  og vi får førpremiere på Andreas Viestads og Tellus Work/TV2 sin produksjon fra Nes til "En Bit av Norge".

Del 1 Næringsseminar kl. 10.00 - 16.00 starter med foredrag av Arne Hjeltens, som også er dagens konferansier.   Både  lokale krefter og mer langveisfarende ressurspersoner  setter bla. a fokus på grønn verdiskaping i Nes, Lokal mat - lokalt salg og Mat og kultur. Vi får besøk av samvirket "Midt i Mjøsa" v/Edel Urstad. Hva med "Den gylne landeveg" i Nes? Vi tar utfordringen.

 Del 2 starter kl 18.00 med førpremiere på Andreas Viestads produksjon fra Nes. Vi blir servert ekte bondekost på Andreas Viestads vis med god hjelp av vår lokale kokk Kjersti M Pedersen, Runni Gaard.

Underholdning ved Heine Totland og Nes Storband  

Påmelding innen 29.mai

Program og nærmer opplysninger om påmelding her

 

Kontaktpersoner:

Ingar Andersen og Vera Holm, Nes Landbrukslag

Ole Andre Olsen, Nes kulturhus

Liv Marit Strupstad, Hvam Agroutvikling