Lokale matspesialiteter på menyen

Vi inviterer til en kursdag for kokker, kjøkkensjefer, daglige ledere og andre som ønsker kunnskap og inspirasjon til å satse på lokalmat.

Hva finnes av lokale matspesialiteter i regionen vår? Ønsker kundene egentlig lokalmat på menyen? Blir det ikke veldig dyrt? Hva med innkjøp og logistikk? Disse spørsmålene og flere til skal vi sette fokus på i løpet av dagen.

Tid:                Onsdag 20. oktober kl 09.00 - 15.30
Sted:              Kulinarisk Akademi, Maridalsveien 87, Oslo
Egenandel:  950 kr inkludert enkel lunsj og avslutningsmåltid

Kurset  arrangeres i samarbeid med Kulinarisk Akademi og Fylkesmannen i Oslo og Akershus.

Bindende påmelding til mary.tonder@fmoa.no eller kjersti@agroutvikling.no innen 5. oktober. Skriv også om du ønsker å delta på matverksted eller markedsføringskurset.
 


Bli med til Kulinarisk Akademi og lær om mulighetene for din virksomhet med lokale matspesialiteter på menyen. Foto: Kulinarisk Akademi